Pénzügyi szolgáltatások

Finanszírozási segédlet

A cégek tevékenysége során fontos, esetenként elengedhetetlen külső források bevonása. A pénzintézetekkel kapcsolattartás, megfelelő információk megszerzése és adaptálása komoly szakértelmet igényel. Fontos kérdések a bizalom, a hatékonyság és az idő tényezők ismerete is. Szakértőink a pénzügyi termékekből, a banki működési szabályokból kiindulva feltárják az adott cégre vonatkozó és kivitelezhető finanszírozási lehetőségeket és azokat a teljesülésig végig viszik, gondozzák.

Finanszírozási segédlet:
Előminősítés – díja: 20.000 forint / cég
Meglévő hitel kiváltása, ügyintézése – díja: eseti megállapodás szerint.
Hitel és forrás közvetítés. 
Díja: Eseti megállapodás szerint.

Magánszemélyes konstrukciók:
Hitelkártya program. 
Előkészítés – díja: 10.000 forint / személy. 
Besegítés/monitorozás.
Díja: 50.000 forint / alkalom.

Előfinanszírozás és előrendelés csomag

Komplex megoldás finanszírozása, adózásra, készpénz kezelésre.
Díja: 200.000 forint / csomag

Készpénz problémakör megoldása

Díja: eseti megállapodás szerint.

Tartós bérlet konstrukció

Ügyintézés – díja: 50.000 forint / ügylet
Konstrukció kidolgozása – díja: 100.000 forint / cég

Nemzeti Utalvány beváltóhely

Magyarországon az utalvány rendszer jelentős juttatást biztosított a magasabb jövedelmű dolgozók körében. 2021-ben komoly változások történnek. Az Erzsébet utalvány megszűnésével két lehetőség maradt, a SZÉP kártya és az ajándék utalvány. A Dunavirág kezelője és a Magyar Utalvány Zrt. együttműködési szerződést kötött az utalványok felhasználhatóságának virágboltokra való kiterjesztésére. Kizárólag a Dunavirág Partnerhálózat hitelesített tagjai válhatnak beváltóhellyé. A hitelesítési eljárást a Floric Holding Kft. elvégzi a jelentkezők helyett. 

Miért érdemes csatlakozni a beváltóhelyi hálózathoz?

  • Forgalomnövekedés (várhatóan évente több milliárd forint értékű utalvány kibocsátására kerül sor)
  • Az utalványok elfogadása további készpénzes forgalmat generál
  • A Magyar Utalvány Zrt. feltünteti üzletét a térképes elfogadóhely keresőjében
  • Az utalványok kezelése egyszerű adminisztrációt igényel
  • Új vásárlókat vonz az üzletébe
  • Törzsvásárlói kör bővítése
  • A munkavállalók az utalványokat a Magyar Utalvány Zrt.-vel szerződésben álló üzletekben tudják elkölteni
  • Közös marketing aktivitás, kuponos akciók

Az utalványok kezelése:
A beváltóhellyé vált üzlet az utalványokat a Dunavirág Centrumban és kiszállításokkor helyben levásárolhatja, illetve meghatározott körülmények között készpénzzé teheti. 

Hogyan tud jelentkezni beváltóhelynek?
A partneri együttműködési szerződés megkötése, annak egyes számú melléklet (az üzlet(ek)pontos megnevezése) pontos kitöltése és visszaküldése
Egyéb kérdésekben érdeklődni lehet: itt!

Miért a sberbank?

A Sberbank a Dunavirág Partnerhálózattal való együttműködésben a virágboltok sikeréhez kíván hozzájárulni azzal, hogy speciális banki konstrukciókat és termékeket biztosít a virágosok számára. ​ A Sberbank Magyarország Zrt. (korábbi néven Magyarországi Volksbank Zrt.) az osztrák Sberbank Europe AG leányvállalata, lakossági-, mikro-, KKV- és nagyvállalati ügyfeleknek nyújt teljes körű banki szolgáltatást Magyarországon. A bank 1993 óta működik sikeresen a magyar piacon, 2013. november 1. napjától Sberbank Magyarország Zrt. néven. A bank fő részvényese a bécsi központú Sberbank Europe AG, mely 2012 februárja óta az orosz Sberbank 100 százalékos tulajdonában van. Az a tőkeerő, banki kultúra, pénzügyi tudás, termékismeret és elkötelezettség, amit a Sberbank képvisel, garanciát jelent a hosszútávú sikeres és stabil banki működésre. A Sberbank Europe csoport Európa 8 piacán van jelen: Ausztriában, Bosznia-Hercegovinában, Horvátországban, Csehországban, Magyarországon, Szlovéniában, Szerbiában és Németországban.