Dunavirág Partnerré válás menete
a partnerség feltételei

Partnerség : a DUNAVIRÁG Csoport kölcsönös előnyökön alapuló, hosszútávú  együttműködésre törekszik minden üzleti kapcsolatban lévő vállalkozással. Az együttműködés során elvárás, hogy felek Partnerség keretében megosszák információikat, egymás törekvéseit támogassák. Partnerré válni egy folyamat eredménye, az indulni vevőként lehet ill. meglévő üzleti kapcsolatra alapozva.

Partnerré válás menete :

 1. Jelentkezés ( weblap, Vásártér, Centrum ) és ajánlás bemutatása ( ajánló lehet : Területileg illetékes Alnagyker vezetője, Partner Hálózati vezetők, Centrum kereskedelmi vezető, Centrum Gazdasági Iroda, kiemelt partner- Márkabolt)
 2. Információs adtalap kitöltése
 3. Regisztráció a Vásártér és Számlázó rendszerekben és azok használata ( megjelenés vevőként)
 4. Kidolgozásra kerül egy ajánlat, mely tartalmazza az induló partnerség kereteit és szintjét, fejlesztési javaslatokat. Aláírásra kerül az Együttműködési megállapodás, az induló partnerségi kategória meghatározásával. A partner elfoglalhatja az őt megillető helyet, hozzáférhet az engedélyezett eszközökhöz, információkhoz.

 

Partnerség feltételei :

 1. Induláskor meghatározásra került a partnerség használatos kategóriája, a kategóriához tartozó kötelező és ajánlott elemek (arculat, stílus, áruösszetétel, kirakat stb.) megvalósítása, bevezetési határideje.

         Mindezek ellenőrzése után rögzítésre kerülnek a tapasztalatok.

 1. Az együttműködés során feltárásra és kiértékelésre kerül a biztosított eszközhasználat, kereskedelmi forgalom, Vásártér, információ megosztás stb. tapasztalatai. A Gazdasági Központ javaslatot tesz az együttműködés fenntartására, átalakítására, fejlesztésére esetleg a megszüntetésére.
 2. A Partnerségi kategóriák részletes feltételeit a tájékoztató mellékletei tartalmazzák.

Dunavirág partneri konstrukciók

Miért a CIB Bank?

A CIB Bank a Dunavirág Partnerhálózattal való együttműködésben a virágboltok sikeréhez kíván hozzájárulni azzal, hogy speciális banki konstrukciókat és termékeket biztosít a virágosok számára.

A CIB Bankot 1979 végén alapította egy nemzetközi bankkonzorcium, amelynek tagjai – a Magyar Nemzeti Bank mellett – vezető európai és japán bankházak voltak. A Bank tulajdonosi köre 1997-1998-ban – két lépésben – átalakult, aminek révén a korábbi kisebbségi olasz tulajdonos a CIB kizárólagos részvényesévé vált. A Banca Intesa és a Sanpaolo IMI 2007 januári fúziójával létrejött Intesa Sanpaolo S.p.A. Olaszország legnagyobb bankcsoportja, 540 milliárd eurót meghaladó mérlegfőösszegével, nemzetközi hálózatával az európai pénzpiac egyik meghatározó szereplője. Anyabankjaik példáját követve a CIB Bank Zrt. és az Inter-Európa Bank Zrt. 2008. január 1-jén egyesültek, így az ország egyik legjelentősebb bankja jött létre.

Dunavirág lakossági és vállalkozói számlacsomag

Virágoztassa fel pénzügyeit a Dunavirág kedvezményes feltételeivel!

A CIB Bank és a Dunavirág között létrejött megállapodás keretén belül Ön, mint a Dunavirág szerződött Partnere kedvezményesen veheti igénybe bankunk pénzügyi megoldásait.

 • Bármely forint alapú betéti- vagy hitelkártya-szolgáltatással a főkártya első éves díja: 0 Ft.
 • 0 Ft havi számlavezetési díj, ha a havi jóváírás eléri a mindenkori nettó minimálbért.
 • 0 Ft a betétikártya-szolgáltatás igénybevételével, az érintéses fizetésre alkalmas VIA Inspire Elektronikus Bankkártya főkártya első éves díja.
 • 0 Ft. a készpénzfelvétel külföldön ATM-ből a CIB VIsa Inspire Bankkártyájával korlátlan alkalommal és összegig az Intesa Sanpaolo csoport készpénzkiadó automatáiból 12 országban.
 • 0 Ft a betéti kártyával történő vásárlás bel- és külföldön.

Dunavirág bankkártya terminál

Bankkártya terminál bérelhető.

 • Biztos háttér a világ piacvezető kártyaelfogadó partnere által.
 • Határozatlan idejű szerződés.
 • Ügyfélszolgálat, illetve teljeskörű szervíz biztosítása, szükség esetén terminál csere.
 • Tranzakciók ellenértéke másnapra a számláján található.
 • Kártyatranzakciók folyamatos monitorozása a biztonságos kártyaelfogadás érdekében.
 • DCC (Dynamic Currency Conversion) lehetősége, mely 19 féle devizanemben ad lehetőséget a vásárlónak a fizetésre (automatikus árfolyam követéssel).
 • 40% bérleti díj kedvezmény a terminálokra.
 • Kedvezményes kereskedői díj a tranzakciókra.

Miért a sberbank?

A Sberbank a Dunavirág Partnerhálózattal való együttműködésben a virágboltok sikeréhez kíván hozzájárulni azzal, hogy speciális banki konstrukciókat és termékeket biztosít a virágosok számára. ​ A Sberbank Magyarország Zrt. (korábbi néven Magyarországi Volksbank Zrt.) az osztrák Sberbank Europe AG leányvállalata, lakossági-, mikro-, KKV- és nagyvállalati ügyfeleknek nyújt teljes körű banki szolgáltatást Magyarországon. A bank 1993 óta működik sikeresen a magyar piacon, 2013. november 1. napjától Sberbank Magyarország Zrt. néven. A bank fő részvényese a bécsi központú Sberbank Europe AG, mely 2012 februárja óta az orosz Sberbank 100 százalékos tulajdonában van. Az a tőkeerő, banki kultúra, pénzügyi tudás, termékismeret és elkötelezettség, amit a Sberbank képvisel, garanciát jelent a hosszútávú sikeres és stabil banki működésre. A Sberbank Europe csoport Európa 8 piacán van jelen: Ausztriában, Bosznia-Hercegovinában, Horvátországban, Csehországban, Magyarországon, Szlovéniában, Szerbiában és Németországban.