Adózási szolgáltatások

Elemzés, aktuális adózási szabályokra felkészítés

Az átalakulóban lévő gazdasági környezet, adózási elvek és gyakorlat követése, azoknak megfelelése kihívás a vállalkozásoknak. Szolgáltatásunk – a változások bevezetése előtt  -tud javaslatot adni optimális működési modellekkel. Elemzésünk a konkrét cégre részletes „szerkezetátalakítási” , illetve felkészülési menetrendet tud meghatározni.

Díja: 50.000 forint / cég

Adóbevallásokban tanácsadás

Adóbevallásokban tanácsadás

  • Társasági adó.
  • Helyi adó.
  • Munkabérekhez kapcsolódó adó.
  • Egyéb adó.

Tapasztalatból tudjuk, hogy a cégek eltérő szaktudással és ismerettel rendelkeznek a működésüket kísérő adózási főszabályokat kiegészítő lehetőségekről. Szakértőink javaslatokat tudnak adni – bizonyos esetekben – a törvényes adómegtakarítási módszerekről.

Díjazás: eseti megállapodás szerint.

Miért a sberbank?

A Sberbank a Dunavirág Partnerhálózattal való együttműködésben a virágboltok sikeréhez kíván hozzájárulni azzal, hogy speciális banki konstrukciókat és termékeket biztosít a virágosok számára. ​ A Sberbank Magyarország Zrt. (korábbi néven Magyarországi Volksbank Zrt.) az osztrák Sberbank Europe AG leányvállalata, lakossági-, mikro-, KKV- és nagyvállalati ügyfeleknek nyújt teljes körű banki szolgáltatást Magyarországon. A bank 1993 óta működik sikeresen a magyar piacon, 2013. november 1. napjától Sberbank Magyarország Zrt. néven. A bank fő részvényese a bécsi központú Sberbank Europe AG, mely 2012 februárja óta az orosz Sberbank 100 százalékos tulajdonában van. Az a tőkeerő, banki kultúra, pénzügyi tudás, termékismeret és elkötelezettség, amit a Sberbank képvisel, garanciát jelent a hosszútávú sikeres és stabil banki működésre. A Sberbank Europe csoport Európa 8 piacán van jelen: Ausztriában, Bosznia-Hercegovinában, Horvátországban, Csehországban, Magyarországon, Szlovéniában, Szerbiában és Németországban.