Fejlesztési Központunk

A LUKO-JANA Tanácsadó Kft-t 2022-ben alapítottuk. A cég megalapítását megelőzően hosszabb időn át mindhárman akár együtt, akár külön dolgozva is széles körű pénzügyi, szervezeti és projekt menedzsment tapasztalatokat szereztünk. Fő profilunk a pályázati tanácsadás, de pénzügyi és szervezetfejlesztési területen is kívánjuk a kis-, közép és nagyvállalkozásokat – köztük a mezőgazdasági profilúakat is – segíteni.

Tanácsadói tevékenységünk középpontjában az áll, hogy megbízóink hozzájuthassanak azokhoz az információkhoz, forrás lehetőségekhez, amelyeket a vállalkozásuk fenntartható fejlesztéséhez felhasználhatnak.

Megbízóinkkal hosszútávú kapcsolatokat alakítunk ki, igyekszünk minél alaposabban megismerni a működési környezetüket, sajátosságaikat. Ez alapján alakítjuk ki azt a személyre szabott tanácsadói szolgáltatást, közös munkamódszert, amely során megbízóinkkal együtt mi is hosszútávon fejlődhetünk.

Ez a mi hozzáadott értékünk!

Szolgáltatásaink:

  • támogatási lehetőségek felkutatása, pályázati kérelmek megírása, a megnyert pályázati pénzek jogszerű felhasználásának segítése,
  • hitelkérelmek elkészítése (banki és Széchenyi Kártya Program hiteleihez- készlet finanszírozásra, beruházásra, általános felhasználásra),
  • céges haszongépjárművek lízingje (új, vagy használt jármű)
  • német szakfordítás (irodalmi és szakmai szövegek fordítása)

Honlap: www.luko-jana.hu

Elérhetőségeink:

Miért a sberbank?

A Sberbank a Dunavirág Partnerhálózattal való együttműködésben a virágboltok sikeréhez kíván hozzájárulni azzal, hogy speciális banki konstrukciókat és termékeket biztosít a virágosok számára. ​ A Sberbank Magyarország Zrt. (korábbi néven Magyarországi Volksbank Zrt.) az osztrák Sberbank Europe AG leányvállalata, lakossági-, mikro-, KKV- és nagyvállalati ügyfeleknek nyújt teljes körű banki szolgáltatást Magyarországon. A bank 1993 óta működik sikeresen a magyar piacon, 2013. november 1. napjától Sberbank Magyarország Zrt. néven. A bank fő részvényese a bécsi központú Sberbank Europe AG, mely 2012 februárja óta az orosz Sberbank 100 százalékos tulajdonában van. Az a tőkeerő, banki kultúra, pénzügyi tudás, termékismeret és elkötelezettség, amit a Sberbank képvisel, garanciát jelent a hosszútávú sikeres és stabil banki működésre. A Sberbank Europe csoport Európa 8 piacán van jelen: Ausztriában, Bosznia-Hercegovinában, Horvátországban, Csehországban, Magyarországon, Szlovéniában, Szerbiában és Németországban.